ALLOTJAMENTS EXCLUSIUS AMB ACTIVITATS A MIDA, EN PLENA NATURA

Epic Andorra som una empresa especialitzada en oferir exclusives experiències en un entorn únic: Andorra. Experiències que t’apropen a la natura d’una manera autèntica, per a què puguis descobrir el país dels Pirineus des d’una perspectiva diferent.

Oferim propostes per a tots els dies de l’any, amb modalitats diferents: tant si ets un esportista amb ganes de menjar-se el món com si vols una escapada en un lloc únic, ho tenim tot a punt per a què ho puguis gaudir.

La nostra missió és que descobreixis una altra Andorra, pura i salvatge, desconnectant i vivint el moment d’una experiència màgica.

UN EQUIP HUMŔ QUE GARANTEIX L’EXCEL·LČNCIA

A EPIC ANDORRA by Grandvalira comptem amb un equip ampli de guies amb una llarga trajectòria en muntanya. Combina l’experiència de desconnectar en un dels nostres allotjaments únics, ubicats en plena natura, amb una activitat a l’aire lliure on tindràs l’oportunitat d’aprendre, descobrir i experimentar de la millor manera possible, amb un equip de professionals que t’assessoraran en tot moment.

ENS ESFORCEM PER OFERIR LA MILLOR QUALITAT I EL MILLOR SERVEILA NOSTRA FILOSOFIA

  • Epic Andorra by Grandvalira t’apropa a la natura des del respecte pel medi ambient. Preservem l’entorn natural amb la utilització de materials, productes i elements no contaminants.
  • Apostem pels productes de km 0.
  • Adeqüem les nostres activitats al funcionament correcte dels ecosistemes.